Palvelut

YKSILÖ- TAI RYHMÄOHJAUS INTUITIIVISEEN MAALAAMISEEN

Tänään olemme vapaita kaikenlaisesta taiteellisesta arvostelusta, pääasia, että luotat virtaukseen. Hehkuva johdattaa sinut oman itsesi äärelle lempeästi rumpumeditaation avulla riisuen pois pelot, kaikenlaisen suorittamisen, huolet ja taakat, mielen pauhinan. Huolettomasti ja kevyesti, vapaana kuin taivaan lintu.

Otat juuri sen värin mikä sinua kutsuu, annat värien viedä ja siveltimen liikkua. Sinulla on vapaus ottaa mukaan kehosi liike, äänesi, ehkäpä laulusi. Juuri niin kuin sinusta tuntuu hyvältä. Annat virtauksen tuoda sisältäsi ulos sen, mikä haluaa tulla.

Halutessasi voimme katsoa yhdessä valmista kuvaa. Koemme suuren jakamisen ilon. Annamme toisillemme kuin lahjoja, jokainen näkee vähän eri asioita toisten töistä. Iloista sirkutusta ja ihmettelyä. Nämä keskustelut voivat olla myös tie syvempään hyväksymiseen, rakkauteen ja ymmärrykseen itseä kohtaan. Olemme ytimessä. Kiitollisena jatkamme matkaa tämän pysähtymisen ääreltä.

 

TILAUSTYÖT

Hehkuvan voi myös tilata maalaamaan teoksen kotiisi tai työtilaasi. Aistien ympäristön energiaa ja tunnelmia Hehkuva tekee sinulle uniikin ja henkilökohtaisen työn, josta voi muodostua voimakuva sinulle tai tiimillesi. Halutessasi voit lunastaa teoksen omaksesi.

Hehkuva tarjoaa myös valmiita teoksia kotiisi tai yleisiin tiloihin. Jos joku työ koskettaa sinussa jotakin, ota yhteyttä niin sovimme järjestelyistä.

%d bloggaajaa tykkää tästä: