Asiakaskokemuksia

Maikin rauhallisessa ohjauksessa oli helppo heittäytyä luovuuden pyörteisiin. Luonto ympärillä linnunlauluineen antoi voimakkaat kehykset hetkelle, jossa uskaltauduin uuden äärelle. Mielenkiintoista ja avaavaa!

//

Rumpumeditaatio auttoi rentoutumaan ja rauhoittumaan päivän kiireistä. Sen kautta pääsin helposti flow-tilaan. Maalaamisen aikana annoin käden viedä. Ei kontrollia, ei egoa, ei pelkoja epäonnistumisesta. Tuntui, kuin olisin synnyttänyt jotain uutta. Maalasin tiedostamattani ne asiat kuvaksi, joita olen parasta aikaa prosessoinut mielen ja kehon tasolla. Upea kokemus! Suosittelen kaikille! Kiitos Maikki!

//

Olen jo muutamaan otteeseen tilannut työn Maikilta. Hänellä on uskomaton kyky maalata juuri tilan tunnelmaan sopivat teokset. Voin suositella täydestä sydämestäni!

//

Kun ei tiennyt, mitä tuleman pitää, miten minä/kehoni reagoi, oli heittäytyminen hieman pelottavaa. Kun päästi pelosta irti rummun rytmi tuntui soluissa saakka. Maikin puheen rauhallisuus/tempo/ itse ääni oli hyvin rauhoittavaa. Puhetta oli sopivan vähän, rumpu puhutteli osaltaan. Maalaamaan ryhtyessä ensimmäinen veto oli uskallusta vaativa. Sitten pensseli vei, tunteet veivät. Tunteet antoivat värit pensseliin, muotoja vetoihin. Oli hyvin vapauttava ja vahva olo kun pensseli vei minua eikä toisinpäin. Tunnelma koko taidepajan ajan oli hyvin positiivista ja hyväksyvää energiaa täynnä. Jäi tunne, että haluan uudestaan kokeilla tällaista. On upea kanava tuoda näkyväksi jotain syvältä sisimmästä, mitä se sitten onkaan. Suuret kiitokset sinulle Maikki! Olet suurenmoinen taidepajan vetäjä!

//

Parasta on ollut se, että Maikki pystyy luomaan tilaan juuri sellaisen teoksen, jossa värimaailma sointuu muuhun sisustukseen ja tunnelmaan.  Sanoisin teoksen tilaamista miettivälle, että voit luottaa Maikin sisältä kumpuavaan intuitioon.

//

%d bloggaajaa tykkää tästä: